خانم نوشيد عكسهاي قشنگي post گذاشتند كه من رو ياد نونهايي كه مامان بزرگم مي پخت انداخت.
1. همين نون معمولي كه تو عكسهاي خانم نوشيد مشخص هستند البته مدلش يك كم بيضي تر بود. كه فكر ميكنم به شكل و اندازه نان بند (nane band) * مربوط باشه.
2. يك مدل نون ديگه مي پختندكه به آن پتو ! مي گويند و با همان خمير معمولي است كه ضخيم است و كمي بزرگتر از كف دست و كشيده تر كه بدون استفاده از نان بند به ديواره تنور چسبانده ميشود. با وجودي كه همان خمير بالا است نميدانم چرا خوشمزه تر است.
3. و نوع سوم گرد كلاس (gerde keolas) است. همانطور كه از نامش پيداست گرد است لاي خمير يا مغز گردو سائيده مي گذارند يا كمي حلوا و روي آن را هم زرده تخم مرغ زده شده مي مالند كه بعد از پختن خيلي خوش قيافه و خوش رنگ مي شود و البته خيلي هم خوشمزه است.
* نان بند (nane band): وسيله اي ست كه خمير نازك شده نان را بعد از وردانه كردن روي آن پهن مي كنند و بوسيله آن به تنور مي چسابنند.
۸ نظر:
تعداد بازديد : 291
آپارتمان و املاك > زمین
فروش زمینهای تا 500 متر مشرف به دریاچه طالقان
فروش زمینهای تا 500 متر مشرف به دریاچه طالقان
فروش زمین های 200 تا 500 متر مربع مشرف به دریاچه زیبای سد طالقان با مجوز رسمی املاک
قیمت : از متری 40 هزار تومان تا 300 هزار تومان
قـیـمـت : ازمتری 40 هزار تا300 هزار تومان
ارسال آگهی : سه شنبه 24 اردیبهشت 1387
___________________
اســتان : تهران
شــهــر : طالقان
آ د ر س : طالقان - شهرک
تـلـفــن : 09123622589
یـــاهــو : گفتگوی آنلاین با آگهی دهنده yahoo chat : گفتگوی آنلاین با آگهی دهنده
ايـمـيـل : seyedalikhany@yahoo.com
وب سايت :
سلام،
ضمن تشکر از شما دوست عزیز و ناشناس! این را برای کم کردن ارزش عمل مسئولانه شما نمیگویم، ولی این گونه مسائل را میتوان مستقیما به ایمیل سایت هم فرستاد و یا لااقل کاش در کنار تذکر به جایتان در مورد مطلب خانم مشایخ هم نظری میدادید!
این مسئله را تنها از این روی مطرح کردم چرا که ظاهرا شما (همچون بسیاری از دیگر بازدیدکنندگان خاموش سایت) مطالب و نوشتههای زیبا و خواندنی دوستان را با علاقه دنبال میکنید ولی فراموش میکنید که گاهی نوشتن چند کلام از سوی شما در بخش نظرات باعث تشویق نویسندگان میشود.
امیدوارم تذکر مرا به دل نگیرید و طبعا تشکر ما به جای خود باقی است.
ش. جان مرسي ولي پنجه كش يادت رفت :)
در تكميل نوشته خانم مشايخ بايد بگويم كه خمير گرد كلاس را با شير خمير مي كردند و شكر هم داشت.
پنجه كش (panje kash)هم با همين خمير گرد كلاس درست مي شد فقط درازتر بود و لاي آن هيچ چيزي اضافه نمي كردند. يعني مغزدار نبود.
گویا یک جور کلاس هم داریم که فکر میکنم فتیر بهش میگویند. بر خلاف کلاس شیرین نیست و خیلی سادهتر است. اگر اشتباه نکنم خمیرش هم گویا کمی فذق دارد و ور نیامده است.
البته اینها حدس و گمان بود و حتمکا دوستان آشناتر هستند.
خاطره خمیرهایی که به تدریج سیاه میشدند برای من هم خیلی آشنا میاید :)
در مورد پنجه کش: چون آن را با انگشتان دست میکشند تا دراز شود به آن پنجه کش گویند.
خوب يك جور ديگه را هم من يادآوري كنم:
گگالي gagAli
ميشناسيد؟
من گگالي را نشنيده ام كاش در يك پست جداگانه بنويسيد همه ببينند و اظهار نظر كنند.
سلام دوستان، من تازه به جمع شما پيوسته ام و بسيار خوشحالم.
خانم نوشيد محمودي من گاگلي را مي شناسم و بسيار هم خورده ام. تا آنجا كه يادم مياد ننم(مادربزرگم)آخراي پخت نون كلاس اين نان رو كه كمي از كلاس بزرگتر و كاملا" برشته بود درست مي كرد و من و پسرعمو هام سر اين نون دعوا مي كرديم.
ارسال یک نظر